Вам зателефонувати?

Хочете знижку?

Зв'язатися з нами:   +38 (097) 045-88-17
💙 10% перераховуємо на ЗСУ 💛
Ми в соц. мережах:

Вгору
Image Alt

Блог

Наші офіси розташовані в напівпідвальних приміщеннях, тому на період повітряної тривоги ми знаходимось в порівняно безпечному місці. Окрім цього, ми все одно дотримуємось правила двох стін, адже здоров'я та життя наших дітей, наших викладачів має першочергове значення! Приходьте до нас на екскурсію та переконайтесь в цьому на власні очі!

10% перераховуємо на ЗСУ Кожен з нас робить все, аби наблизити День Перемоги і нарешті звільнити наші родючі землі від всієї нечисті, яка намагається знищити нас! Ми відправляємо 10% від всіх надходжень на потреби армії, бо разом ми сила! Україна унікальна, українці назавжди суверенні та незалежні! Слава Україні, слава ЗСУ та смерть ворогам!

Так як провідна діяльність вашого дошкільника гра, то граючи можна творити чудеса. Один із способів, який я використовую - гра «лісової дитячий сад». Правила гри: уявляти ситуації, там, де хочете дізнатися почуття вашої дитини. Наприклад, вам важливо дізнатися у дитини як він себе почуває з бабусею, тоді ви уявляєте ситуацію «звірята і Сова» де, звірята - це будь-яка улюблена тварина малюка, а Сова - це той, з ким побуває ваш малюк. Зараз розглянемо з вами все ж ідею «лісового дитячого садка».

Ви знаєте, що існують психологічні техніки, які можливо використовувати самостійно (при труднощах і непорозуміннях краще звертатися до фахівців) ? Одну з них, я опишу вам зараз ⬇️

Методи дослідження Є 3 групи методів, які зустрічаються на ЗНО:

  • загальнобіологічні (спостереження, порівняльно-описовий, експериментальний, моніторинг, моделювання, статистичний);
  • генетичні (гібридилогічний, біохмічний, методи генетичної інженерії, популяційно-статистичний, генеалогічний, близнюковий).

Наші вітання найдопитливішим читачам, які, побачивши цей заголовок, хутенько побігли до самої статті. Ми впевнені: ти лузаєш (чи незабаром робитимеш це) тести формату ЗНО професійно, але як справи із ВВ? Хочеш декілька порад?

Хей-хо! Друже/подруго, неймовірно радіємо зараз, бо розуміємо: ти вже почав (-ла) підготовку до одного з найважливіших іспитів у твоєму житті. Сподіваємось, ти щиро зацікавлений (-а) та усміхаєшся. На зв’язку твоя команда #BrainUp. Гайда до нашої статті, яка була написана саме для тебе!

Ви вже чули новини про те, що математика обов’язкова для складання абсолютно всім абітурієнтам? І не важливо гуманітарного ти складу чи ні, якого спрямування твоя школа чи клас. Але перед тим, як бити паніку та вірити всім чуткам, які блукають простором Інтернет, давайте ознайомимось з офіційною інформацією.

Хей-хо! Друже/подруго, як ся маєш? Конфуцій колись писав: «Три речі ніколи не повертаються назад - час, слово, можливість. Тому не втрачай часу, вибирай слова, не проґав можливість». … І читай статті від команди #BrainUp

Ти вже перейшов у випускний клас? Приймай наші найщиріші привітання! Адже ще рік - і ти СТУДЕНТ!   Тільки уяви: колектив однодумців, які так само як і ти вирішили опанувати цю професію (у вас однозначно багато в чому співпадають інтереси); найгучніші вечірки, які статистично відбуваються саме в період студентства; перша серйозна робота, де ти відчуєш незалежність та прокачаєш скілл; тут ти знайдеш справжніх друзів на все життя, а можливо зустрінеш і кохання; період повноцінного дорослішання!